Er dyreretsfilosofien en trussel mod det humanistiske menneskesyn - Turonska, Irene (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2002)
Er dyreretsfilosofien en trussel mod det humanistiske menneskesyn? af Irena Turonska tager fat på at skitsere de frontlinier, som aktuelt er trukket op imellem økologiorienterede filosoffer og humanister i spørgsmålet om dyrs rettigheder.