Den europæiske nihilisme - Nietzsche, Friedrich; Pasgaard-Westerman, Martin (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Den europæiske nihilisme af Friedrich Nietzsche oversat af Martin Pasgaard-Westerman