”Lad os tænke denne tanke” – En indledende bemærkning til Nietzsches Lenzerheide-notat - K. Westergaard, Peter (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Indledning til Den europæiske nihilisme af Friedrich Nietzsche