Marx i Amerika – Et Interview med professor Andrew Hartman - Dias, Tobias; Møller Ziegler, Magnus (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Interview med professor Andrew Hartman af Tobias Dias og Magnus Møller Ziegler