Om spørgsmålet: Hvad er oplysning? - Mendelssohn, Moses; Hee Nørbjerg Poulsen, Anders (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Om spørgsmålet: Hvad er oplysning? af Moses Mendelssohn oversat af Anders Hee Nørbjerg Poulsen