Indledning til “Om spørgsmålet: Hvad er oplysning?” af Moses Mendelssohn - Harnow Klausen, Søren; Hee Nørbjerg Poulsen, Anders (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Indledning til “Om spørgsmålet: Hvad er oplysning?” af Moses Mendelssohn