Anthony Giddens - Interview med Lars Bo Kaspersen - Christiansen, Allan (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2002)
I relation til temaet bringes et interview af Allan Christiansen med den danske sociolog Lars Bo Kaspersen. Interviewet omhandler den engelske sociolog Anthony Giddens.