Den endelige løsning - Kloning hinsides det menneskelige og det ikke-menneskelige - Baudrillard, Jean (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2002)
Oversat af Anders Dræby Sørensen og Jakob Bek-Thomsen