Redaktionelt forord - den slovenske skole - Eggers, Nicolai von; Hansen, Brian Benjamin (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Med dette nummer om ’Den slovenske skole’ giver Slagmark den første bredere introduktion til den slovenske tænkning for et nordisk publikum. Den slovenske skoles frække dreng og mest prominente filosof, Slavoj Žižek, vil måske være kendt for de fleste, men nummeret behandler også den alvidende klasselærer, Mladen Dolar, og skolens nye superelev, Alenka Zupančič