Fire poetiske formuleringer, der kunne sammenfatte den kantianske filosofi - Deleuze, Gilles (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 1987)
Den første er Hamlets berømte formulering, The time is out of joint! At tiden er out of joint er det samme som døren, der er faldet af sine hængsler.