Redaktionel indledning - Kidde Larsen Nørgaard, Astrid; Garsdal, Jesper (Tidsskrift for Social Innovation & Transformativ Entreprenørskabsdidaktik (SITE), 2025)
Denne indledning rammesætter artiklerne i SITE Volume 4 med afsæt i de faglige og institutionelle sammenhænge, de er opstået i. Den trækker linjer mellem bidragene og fremhæver nogle af de tematiske spor, der præger nummeret – herunder sanselighed, deltagelse, dannelse, bæredygtighed og lokalt forankret social innovation.