Taktile teorier - Schaldemose, Sisse (Tidsskrift for Social Innovation & Transformativ Entreprenørskabsdidaktik (SITE), 2025)
Denne artikel undersøger, hvordan brugen af modelbygning og prototyper kan understøtte forståelsen af teori blandt studerende på en videregående uddannelse. Med udgangspunkt i forskning af Buur et al. (2022) i Design Anthropological Theory Instruments undersøges det, hvordan begrebet teoriinstrumenter kan være anvendeligt i et undervisningsmiljø blandt socialrådgiverstuderende. Igennem ”research through design” (Zimmerman et al. 2010) undersøges det, hvordan arbejdet med håndgribelige materialer påvirker elevernes forståelse af teori.