Idear og framtidsoppgåver for det nordiske språksamarbeidet. Innleiing på det nordiske språkmøtet i Kristiansund 19. august 1988 - Aanderaa, Johannes (Sprog i Norden, 1989)
[Der findes ikke resumé til denne artikel]