Fra Norsk språknemnd til Norsk språkråd. Redegjørelse på møte av de nordiske språknemnder i Bergen 6.-8. oktober 1972 - Coward, Gorgus (Sprog i Norden, 1973)
[Der findes ikke resumé til denne artikel]