Inuit på nunatakker: et grønlandsk ordbogsprojekt - Jarvad, Pia; Olsen, Carl-Christian (Sprog i Norden, 2012)
Oqaasileriffik (Grønlands Sprogsekretariat) har indledt et bredt samarbejde om et større ordbogsprojekt og i første omgang for at definere principper for ordbogsarbejde på kalaallisut, (det grønlandske sprog). Det er ønskemålet at der er en ensartet fremgangsmåde for alle de planlagte ordbøger, og at ordbøgerne tager udgangspunkt i kalaallisut, det grønlandske sprog, og den grønlandske kulturbaggrund. Desuden skal opslagsord i ordbøgerne være opdateret til nutidens sprogbrug i 2000-tallet.