Nordisk nytte? Mulighederne for at virkeliggøre de nordiske uddannelsesministres deklaration om nordisk sprogpolitik fra 2006 - Lund, Jørn (Sprog i Norden, 2009)
Artiklen vil samle sig om emnerne nordiske sprogforståelse og sprogvalget inden for forskning og videregående uddannelse.