Det nordiske språksamarbeidet i 2011 - Aurstad, Bodil; Kirchmeier-Andersen, Sabine (Sprog i Norden, 2012)
Nordisk språkkoordinasjon samordner innsatsen for et velfungerende språkfellesskap i Norden. I perioden 2009–2012 skal innsatsen på språkområdet i Nordisk ministerråd rettes mot målgruppen barn og unge og deres språkforståelse. Artikkelen gir en oversikt over framdriften for prosjekter som Språkkoordinasjonen har hovedansvar for eller der Språkkoordinasjonen er samarbeidspart. Prosjektene under Nettverket for språknemndene i Norden er Nettverket ansvarlig for, men Språkkoordinasjonen har et samordnende ansvar for dem og mottar rapporter om framdriften.