Engelsk i dansk: Sproglig normering. En undersøgelse af unge storkøbenhavneres holdninger til bøjning og stavning af engelske ord i dansk - Andersen, Margrethe Heidemann (Sprog i Norden, 2001)
[Der findes ikke resumé til denne artikel]