Indledning - Christensen, Torben Spanget; Hobel, Peter; Niss, Martin; Rørbech, Helle (Sammenlignende Fagdidaktik, 2023)
Indledningen præsenterer dette nummer af Sammenlignende Fagdidaktik, herunder de indgående artikler.