Om positionering som en del af skolens dannelsesopgave: Respons til Knudsen - Qvortrup, Ane (Sammenlignende Fagdidaktik, 2021)
Responsartikel til Lars Emmerik Damgaard Knudsens artikel ”Åben skole er en pædagogisk humlebi. Et casestudie af undervisningsdifferentiering uden at kende elevernes forudsætninger”