Undersøgende undervisning i et sammenlignede fagdidaktisk perspektiv: Respons til Blomhøj - Rørbech, Helle (Sammenlignende Fagdidaktik, 2021)
-responsartikel til Morten Blomhøjs artikel ”Samspil mellem fagdidaktisk forskning og udvikling af matematikundervisning -belyst gennem erfaringer fra et udviklingsprojekt i undersøgende matematik undervisning”.