”Vores fisk – vores velfærd” – om Grønlands vigtigste naturressource - Andersen, Peder (Samfundsøkonomen, 2022)
Grønlands vigtigste erhverv er fiskeriet, og en ny fiskerilov er derfor ikke kun af stor betydning for fiskerierhvervet, men for Grønland som et velfærdssamfund. Artiklen gennemgår de udfordringer og muligheder, der er ved at omlægge fiskeripolitikken.