Redaktionelt forord - Fallesen, Peter Fallesen; Kosiara-Pedersen, Karina (Samfundsøkonomen, 2024)
Det er kun fire år siden, Samfundsøkonomen sidst havde et temanummer om køn. Dengang var fokus på kvindens plads i samfundet. Meget er dog allerede sket siden marts 2020, og i dette temanummer fokuserer vi på kønsforskelle, hvor enten kvinder eller mænd halter efter; sundhed, husligt arbejde, løn, pension, orlov, forældrerettigheder ved skilsmisse og politik.