Redaktionelt forord Danmarks udviklingssamarbejde: muligheder i en udfordret verden - Moe Fejerskov, Adam; Tarp, Finn (Samfundsøkonomen, 2024)
Verden er i markant forandring; ustabil og farefuld, men også på vej nye steder, der åbner mulighed for fremskridt. Der foregår i disse år en række markante skred med skift i politiske og økonomiske magtbalancer, militære alliancer og sociale levevilkår for mange hundreder millioner mennesker.