En pluricentrisk styringsarena bliver til - Sørensen, Eva (Samfundsøkonomen, 2011)
I artiklen analyses den form for styring og koordination, som er opstået i samspillet mellem kommuner og regioner efter strukturreformen i 2007. Der peges på de centrale udfordringer, som knytter sig til denne form for styring og koordination.