Staternes fald – set fra de finansielle markeder - Berg, Jesper (Samfundsøkonomen, 2012)
Finanskrisen har udviklet sig til en statsgældskrise. I Euro-området gøres vold på grundlæggende principper. De fi nansielle markeder var ligeså dårlige som andre til at se krisen komme. Omfanget af fragmentering af de fi nansielle markeder er omdiskuteret.