Udkants-Danmark i forvandling - Madsen, Mogens Ove (Samfundsøkonomen, 2012)
Udkants-Danmark kan ses som et kondenseret spejl af et samfundsmæssigt yderområde, som fungerer under svære betingelser og derfor bør politikere og planlæggere fremover operere med en bred, generisk definition af Udkants-Danmark.