Konkurrence og regulering inden for telesektoren - Falch, Morten; Henten, Anders (Samfundsøkonomen, 2012)
Artiklen argumenterer for, at den teknologiske udvikling har medført at telesektoren under ét ikke længere udgør et naturligt monopol, men at der stadig er betydelige problemer med at skabe reel konkurrence.