Reguleringsproblemer i elsektoren. Hvorfor slog det første forsøg med indtægtsrammeregulering fejl? - Moll Sørensen, Eva (Samfundsøkonomen, 2012)
Da man indførte indtægtsrammeregulering i elsektoren, blev resultatet ikke som håbet. Selskaberne fik ret til højere tariffer, og effektiviseringsincitamentet var tvivlsomt. Man måtte snart afskaffe reguleringen og begynde forfra med en ny model.