Opstand, revolution eller re-komposition (af kapitalen)? Marxistiske læsninger af den nye protestcyklus - Bolt, Mikkel (Samfundsøkonomen, 2013)
Artiklen er en præsentation af tre eksplicit marxistiske læsninger af de protester, der har fundet sted efter fi nanskrisens udbrud i 2007: den franske fi losof Alain Badiou, forfatterparret den amerikanske litterat Michael Hardt og den italienske fi losof Antonio Negri og det Marseilles-baserede tidsskrift Théorie Communiste.