Rum, neo-marxisme og forandring - Hansen, Anders Lund (Samfundsøkonomen, 2013)
Denne artikel stiller skarpt på nogle af de fremtrædende neo-marxistiske teoretikere, der de seneste årtier har bidraget til vores forståelse af samfundet, den politiske økonomi, nye sociale bevægelser og rummet.