Marxistisk klasseteori: udviklinger og udfordringer - Harrits, Gitte Sommer (Samfundsøkonomen, 2013)
Artiklen diskuterer marxistisk klasseteori og peger på, at denne er udfordret på spørgsmålet om det senmoderne samfunds konfl iktlinjer, men samtidig fremhæves den unikke forståelse af udbytningsrelationer og teoriens kritisk-normative potentiale.