Den mindst ringe verdensorden - Hansen , Birthe (Samfundsøkonomen, 2015)
I 25 år har USA’s styrkeposition og politik forsynet os med en ‘verdensorden’, der i et historisk perspektiv fremstår som den mindst ringe: fravær af store krige, mere demokrati, økonomisk fremgang – men dog også sammenbrudte stater og terrorisme.