Nobelprisen i økonomi 2013: Efficiente eller inefficiente finansielle markeder? - Plesner , Søren (Samfundsøkonomen, 2015)
Debatten om, hvorvidt de finansielle markeder er efficiente eller ej, har raset i snart 40 år. Nobelprisen i økonomi i 2013 gjorde os ikke klogere på, hvem der har ret, for prisen blev delt mellem de to sider i debatten. I artiklen ses på hypotesen om de efficiente markeder og på kritik heraf.