Vedvarende uligeløn mellem kvinder og mænd - Larsen , Mona (Samfundsøkonomen, 2015)
Denne artikel handler om ulighed mellem kvinder og mænd, når det gælder de to køns indtjening. Fokus er rettet mod forskelle mellem kvinders og mænds timeløn. Artiklen giver en oversigt over hovedresultaterne fra SFIs forskning på dette område.