Thomas Piketty: Teori, resultater og relevans for Danmark - Pedersen , Peder J. (Samfundsøkonomen, 2015)
Pikettys bog »Kapitalen i det 21. århundre« er blevet hektisk diskuteret i hele den vestlige verden siden den udkom på engelsk og dansk i 2014. I artiklen resumeres bogens resultater og teorier, og deres relevans for Danmark diskuteres.