Friluftslivet som teknologisk innovationsplatform - Hjalager, Anne-Mette; Nielsen, Niels Christian; Nielsen, Thomas Theis (Samfundsøkonomen, 2014)
Danmark er og skal være et innovations- og videnssamfund. Nye innovationsplatforme til gavn for erhverv og beskæftigelse skal fi ndes bredt og overalt i samfundet, hvor der er vidensmæssige kompetencer og organisatorisk kapacitet, blandt andet i friluftslivet. Denne artikel diskuterer hvordan og hvorfor.