Det specialiserede socialområde på modificerede markedsvilkår - Madsen, Mogens Ove (Samfundsøkonomen, 2014)
I 2007 blev det specialiserede socialområde overdraget til kommunerne, hvor køb og salg af tilbud skulle følge en markedslignende model. Dette har undervejs været udsat for meget kritik og evalueringen af socialreformen har derfor været imødeset med stor spænding.