Nobelprisen er blevet en succes - Brøns-Petersen, Otto (Samfundsøkonomen, 2017)
Er Nobelprisen i økonomi en succes? Efter min opfattelse har hverken Rigsbanken eller priskomitéerne noget at skamme sig over. Økonomiprisen har været god for økonomi som videnskabelig disciplin og for de øvrige Nobelpriser.