Hvem får, og hvem får ikke en Nobelpris? - Keiding, Hans (Samfundsøkonomen, 2017)
Det er fristende at søge et mønster i tildelingerne af Nobelprisen i økonomi over de knap 50 år, hvor den har været uddelt, men udover ret oplagte mønstre som et timelag på 30 år fra den forskning, der indgår i begrundelsen, til den faktiske tildeling, er det svært at aflæse nogen systematik.