Nobelprisen i økonomi - Hylleberg, Svend (Samfundsøkonomen, 2017)
Efter min opfattelse er Nobelprisen i økonomi lige så meget en Nobelpris, som dem der i øvrigt uddeles. Ganske vist kommer pengene ikke fra Alfred Nobels fond, men jeg ser ikke noget særligt prisværdigt i at modtage penge fra “Le marchand de la mort”, som der stod i den for tidligt skrevne nekrolog, der efter sigende var årsag til Alfreds Nobels bekymring for sit eftermæle og oprettelsen af Nobelprisen.