Ungarn under Orbán: Illiberalt demokrati og »uortodoks« økonomisk politik - Riishøj , Søren (Samfundsøkonomen, 2016)
Artiklen diskuterer den overgang til illiberalt demokrati, som Ungarn har gennemgået under Viktor Orbáns parti Fidesz. Grundloven og valgloven er blevet ændret under Orbán, og den økonomiske politik er blevet »uortodoks« med mere statslig styring.