Konsolidering gennem opblødning? Varianter af autoritær kapitalisme i Singapore - Christensen , Søren (Samfundsøkonomen, 2016)
Gennem en historisk analyse viser artiklen, at Singapores autoritære kapitalisme gennem de sidste 15 år har antaget en af-ideologiseret form. Denne opblødning ser dog ikke ud til at true det autoritære styre i Singapore – snarere tværtimod.