Trumps Amerika: Politisk revolution eller business as usual? - Kurrild-Klitgaard, Peter (Samfundsøkonomen, 2019)
Valget af den højtprofilerede, politisk uerfarne og farverige forretningsmand Donald J. Trump til USA’s præsident i 2016 har bogstaveligt givet dønninger. Ikke kun i USA, hvor det naturligvis altid er vigtigt, hvem der vælges til embedet, men også i resten af verden. Amerikanerne er vant til præsidenter, der deler vandene internt i landet, og det er næppe en overdrivelse at sige, at mange af dem også har delt de syv verdenshave.