10 år efter – universitetsmarxismen set fra 1978 - Petersen, Lars Axel (Samfundsøkonomen, 2018)
"Der er check på det hele så vidt jeg ka’ se fra mit ståsted i en rygekupé" C.V. Jørgensen, ”Ude af sync”