”1968” som metafor - Olesen, Henning Salling (Samfundsøkonomen, 2018)
Artiklen skildrer, hvordan universitetsreformer og fagkritik kom på dagsordenen i årerne omkring 1968, og hvordan RUC som et universitet uden bindinger af gamle traditioner blev et resultat af disse bevægelser. Den danske universitetssektor står ikke desto mindre med et uindfriet reformbehov.