Ungdomsoprør, modkultur og det Nye Højre - Böss, Michael (Samfundsøkonomen, 2018)
Med udgangspunkt i egne erfaringer anslår forfatteren først nogle centrale temaer i det ungdomsoprør, som han oplevede på nærmeste hold, for derefter at tage læseren med til USA, hvor ”oprøret” hentede en stor del af sin inspiration. Til sidst diskuteres, hvilken betydning oprøret fik for amerikansk politik.