Studenteroprører i 1968, dekan i 1980’erne - Hjorth-Andersen, Christian (Samfundsøkonomen, 2018)
Forfatteren til denne artikel var næsten den eneste stud.polit., der i foråret 1968 deltog i aktivistbevægelsens inderkreds; han skrev kronik i Politiken om bevægelsens ideer. Siden blev han studienævnsformand, professor og dekan.