1968 og studenteroprøret i Danmark - Jensen, Steven (Samfundsøkonomen, 2018)
I artiklen giver forfatteren som historiker en analyse af perioden omkring 1968. Her er det ikke en deltagerberetning, men en forsker, der ikke var født i 1968, der giver en baggrundshistorie og en beskrivelse af studenteroprørets forløb i foråret 1968.