Politiske aktiviteter i 1960’erne - en insiders beretning - Larsen, Steen Bille (Samfundsøkonomen, 2018)
Oprøret i 1960’erne bestod af mange elementer; Kampagnen mod Atomvåben, modstanden mod Vietnamkrigen, kvindebevægelsen, studenteroprøret og hippierne. I denne artikel gives en oversigt over de forskellige elementer i oprøret.